У Драбові відсвяткували День народження селища благодійними заходами

  • 160

     Фото без опису

    Віру, надію, любов плекають у собі кожен українець, дякуючи за світанки нашим захисникам. Кожен із нас частинкою свого часу, можливостей, вчинків, умінь, слів, молитов, сердець, душі, щирості та відданості долучається до допомоги нашим непереможним воїнам.

           З ініціативи селищного голови Світлани Орел сьогодні в рамках відзначення 335-ї річниці з дня заснування селища Драбів, жителі громади об’єдналися, щоб досягти спільної мети – допомогти нашим захисникам. У громаді проведено благодійний ярмарок-продаж, до якого долучилися трудовий колектив селищної ради, працівники сфер культури та  освіти Драбівської громади.  Відвідувачі  мали можливість придбати смачний козацький куліш,  запашну випічку на різні смаки, українські вареники, фрукти та безліч різної смакоти, власноруч виготовлені прикраси, картини, предмети домашнього вжитку тощо.

       А таланти Драбівської громади об’єдналися в благодійному концерті на підтримку ЗСУ. Пісня, мелодія, все, що від душі та істинно рідне серцю українця, проймали до сліз усіх слухачів, об’єднуючи вірою, що ми особлива та сильна нація, йдемо вірною дорогою до Перемоги під Єдиним мирним небом

       Зібрані кошти у сумі 29500 гривень голова громади Світлана Орел  передала дружині військовослужбовця Тараса Чуйка із села Левченкове, який нині воює у складі 152-гої окремої єгерської бригади — з'єднання сухопутних військ Збройних Сил України. Даній бригаді вкрай потрібний автомобіль.

        Дякуємо усім, хто долучився до благодійного заходу. Дякуємо за активність та небайдужість у цей складний для усіх нас час.

        Драбівська громада робить все можливе для наближення перемоги!

        Наша СИЛА – у нашому ЄДНАННІ!