Драбівська громада прощається зі своїм Захисником…

  • 23

 

Фото без опису

 Сьогодні скорботний день для жителів нашої громади. Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого мужнього Героя, який боронив українську землю від російського окупанта

 20 вересня 2024 року після тривалої хвороби та боротьби за життя  зупинилося серце  нашого земляка, жителя с.Нехайки, молодшого сержанта Білохи Станіслава Миколайовича.

 Скорботою був сповнений цей день для всіх мешканців громади, а насамперед для рідних, близьких та друзів, які прийшли провести Станіслава Миколайовича в останню дорогу. Віддати шану мужньому воїну України  прийшли знайомі, бойові побратими та вдячні земляки. Обабіч дороги, якою вирушив на місце вічного спочинку військовий, жителі громади, стоячи на колінах, утворили «живий коридор» пам’яті, устеляючи дорогу квітами.   Прощалися з Героєм з усіма військовими почестями під Державний гімн та залпи трикратного салюту почесної варти.

Драбівська селищна рада, виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття рідним та усім, хто знав Станіслава Миколайовича. Хоча жодні слова розради й підтримки не допоможуть втамувати їхній біль та страждання...

Кожен житель нашої громади з вдячністю схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом Героя.   У ці скорботні дні ми поділяємо ваше горе і  доземно схиляємо голови  перед світлою пам’яттю  Станіслава Миколайовича.

Спочивай з миром, воїне!   Вічна пам’ять і Слава Героям!  Слава Україні!

 

Інші новини

Всі новини