Вітання селищного голови з Днем вчителя

  • 83

Фото без опису

Шановні вчителі, працівники

та ветерани освітянської ниви Драбівщини!

Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем вчителя!

Це свято не лише педагогів, але й кожного з нас, бо у житті кожної людини є вчитель — наставник, який дає не лише знання, але й формує наші цінності, вчить бути гідними громадянами своєї країни. Сьогодні, коли наша держава бореться за свободу і незалежність, ваша праця набуває ще більшого значення. Ви навчаєте нові покоління не просто наукам, але й патріотизму, вмінню тримати голову високо та не втрачати надії навіть у найскладніші часи.

Ми всі розуміємо, що ваш щоденний подвиг в умовах війни – це не лише уроки, а й підтримка учнів, їхніх родин, нашої громади. Ви є тим світлом, яке показує шлях у найтемніші моменти нашого життя.

Щиро дякую вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість. Нехай ваша праця завжди буде належно оцінена, а у серцях ваших учнів завжди палає вдячність за вашу мудрість і турботу.  

Бажаю вам міцного здоров`я, творчої енергії та успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, а в родині – душевного спокою, міцної підтримки, щастя та благополуччя!  

                                ВСІМ мирного неба та ПЕРЕМОГИ!

 

З повагою,

Селищний голова                                Світлана ОРЕЛ