Вшанували освітян Драбівської громади напередодні професійного свята

  • 70

           Фото без опису

           Щороку, у першу неділю жовтня, освітянська спільнота відзначає своє професійне свято – День працівників освіти У цей день усі  поспішають щиро привітати тих, хто присвятив своє життя навчанню і вихованню дітей та подякувати їм за нелегку й шляхетну  справу.

Фото без опису

       З цієї нагоди, 04 жовтня 2024 року, у великому залі Будинку рад зібралися  працівники освіти  Драбівської селищної територіальної громади. На початку заходу скорботною хвилиною мовчання вони вшанували пам’ять всіх загиблих українців у війні з росією.

         З вітальним словом  до присутніх звернулася селищний голова Світлана Орел. «День вчителя — це свято не лише вашої професії, а й вашої самовідданої праці, яка формує суспільство, будує майбутнє України. Ваш внесок у розвиток нашої країни неможливо переоцінити.  Ви — ті, хто створює підґрунтя для нових поколінь громадян, які будуть здатні не тільки працювати на благо держави, але й боронити її, коли це необхідно. Саме ви щодня виховуєте в учнях почуття відповідальності, патріотизму, гуманізму та поваги до рідної землі», - зауважила  вона.

Фото без опису

           За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у збереження та розвиток української освіти 23 кращих працівників галузі та колектив закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с.Золотоношка  були відзначені Почесними грамотами Черкаської обласної ради, Управління освіти і науки Черкаської  облдержадміністрації, Золотоніської районної військової адміністрації, Золотоніської районної ради,  Драбівської селищної ради та  Подяками Драбівського селищного голови.

Фото без опису

 

            У свою чергу, освітяни висловили щиру вдячність селищному голові за всебічну підтримку галузі освіти у громаді.

           Слова вдячності за професіоналізм та невпинну роботу висловив начальник відділу освіти селищної ради Василь Баштан.

           Захід було наповнено творчими виступами кращих талантів громади.   Гарного настрою додали українські та патріотичні пісенні композиції  та танці.

           Хай праця освітян буде увінчана повагою дітей та вдячністю батьків!