Як шанувати і підтримувати військових: роль молоді та суспільства

  • 47

Фото без опису

Сьогодні у Ветеранському просторі відбулася зустріч із активною молоддю Драбівського ліцею присвячена підтримці українських військових.   Цей захід став чудовою можливістю для підростаючого покоління не лише поглибити розуміння важливості шанування ветеранів, але й дізнатися, як особисто вони можуть бути корисними в цій справі.

Під час заходу школярі обговорювали важливість поваги до військових, які захищають нашу країну, та те, як молодь може долучитися до підтримки ветеранів. Ознайомившись з діяльністю Ветеранського простору учні дізналися про різні ініціативи та проєкти, у яких можна брати участь, щоб допомогти ветеранам, а також обговорили, як кожен із них може вносити свій внесок у зміцнення суспільної підтримки. Захід об’єднав підлітків, які не лише брали участь у дискусіях про важливість внеску армії у наше сьогодення, а й малювали символи на підтримку захисників.

Молодь є майбутнім нашої країни, і її залучення до таких ініціатив допомагає не лише розвивати патріотизм, але й формувати суспільство, яке розуміє цінність незалежності.