В громаді з робочим візитом побували керівники району

  • 43

Фото без опису

25 жовтня 2024 року з робочим візитом громаду відвідали голова Золотоніської районної військової адміністрації Юрій ДУДКА, голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА та заступниця голови Золотоніської районної ради Валентина ЯРОШ.

Очільники району зустрілися та обговорили з селищним головою Світланою Орел нагальні питання життя громади, відвідали Центр надання адміністративних послуг селищної ради та Ветеранський простір, де поспілкувалися з працівниками та відвідувачами.

Одним із пріоритетів в роботі громади є виховання, навчання та безпека дітей. Керівники району ознайомилися як вирішуються ці питання на базі Драбівського ліцею: відвідали  клас безпеки, клас трудового навчання, поспілкувалися з офіцером Служби освітньої безпеки.  Голова громади Світлана Орел обговорила з керівництвом району перспективи завершення будівництва ІІ черги  школи (спортивний та актовий зали).

Не залишилася поза увагою і робота культурно-спортивних закладів громади. Гості відвідали спортивний комплекс, тренажерний зал та дитячо-юнацьку спортивну школу, ознайомилися з роботою Центру культури і дозвілля громади.

Також  Юрій  Степанович та Борис Григорович відвідали святковий концерт Драбівської дитячої школи мистецтв Драбівської селищної ради, яка  святкувала  свій 60-й, ювілейний день народження. 

Очільники району нагородили Почесною грамотою Черкаської обласної ради педагогічний колектив школи та спільною Почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради директора школи.