У Білоусівці відкрили меморіальні дошки на честь загиблих земляків

  • 36

Фото без опису

Пекельно боляче за кожного, хто віддає своє життя за наше серцебиття. Меморіальна дошка - це символ пам'яті про тих, хто пройшов війну, своїми грудьми закривав рідну землю.
26 жовтня 2024 року в ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Білоусівка  відбулося урочисте відкриття меморіальних дошок випускникам школи військовослужбовцям ЗСУ, Тарану Валерію та Пісчаному Олегу, які віддали найдорожче – життя і героїчно загинули, захищаючи рідну землю. Вони були справжніми патріотами, самовідданими та безстрашними воїнами.
На урочистому заході були присутні рідні загиблих воїнів, друзі,однокласники, односельчани, голова Драбівської селищної ради Світлана Орел, заступник селищної голови Зореслав Рудченко, начальник відділу освіти Василь Баштан, сільський староста Наталія Скиба, учні та працівники навчального закладу.

Фото без опису
Честь відкрити пам’ятні дошки, встановлені на будівлі закладу, була надана голові Драбівської селищної ради Світлані Орел, батькам та сестрі загиблих воїнів.
Із скорботними словами до присутніх звернулися директор закладу Наталія Кулик та селищний голова Світлана Орел, класний керівник загиблих Валентина Кулик та учні школи.
Учасники заходу поклали квіти та низько схилили  голови перед пам’яттю і подвигом славних синів України, вшанувавши пам’ять про них хвилиною мовчання.
Олег та Валерій віддали найдорожче - своє життя за незалежність і територіальну цілісність України

Фото без опису
Відтепер пам’ятний знак на стіні школи буде постійним спогадом сьогоднішнім і наступним поколінням про патріотизм і героїчний подвиг випускників  та захисників Батьківщини.
Світла пам’ять про  Героїв назавжди залишиться у наших серцях!
Вічна Слава Героям України! Їхній подвиг — це наш обов’язок пам'ятати.