«Єднаймо душі – словом Кобзаря» (до Дня народження Т.Г. Шевченка)

  • 1007

       Фото без опису

   Кожного року 9 березня  українці вшановують  видатного Кобзаря, патріота України, великого її сина – Т.Г. Шевченка.

  Тарас Шевченко - символ чесності, правди і безстрашності, великої любові до людини. Вся творчість великого Кобзаря зігріта гарячою любов’ю до Батьківщини, пройнята священною ненавистю до ворогів і гнобителів народу. Його думи, його пісні, його полум’яний гнів, його боротьба за світлу долю трудового люду були думами, піснями, гнівом і боротьбою мільйонів.

До дня народження видатного поета в районній дитячій бібліотеці оформлена книжкова виставка «Єднаймо душі – словом Кобзаря». 

Матеріали про життя і діяльність великого українського поета та художника Т.Г. Шевченка представлені у розділах: «Кобзар – книга невичерпна, книга – навіки», «Ніби дотик до історії, подих Кобзаревого життя», «Т.Г. Шевченко – художник», «Черкащина – Шевченків край».

Перегортаючи сторінки книг, серця юних читачів сповнюються гордістю за геніального сина України, який назавжди залишиться славою і гордістю українського народу.

Посилання на флешмоб «І лине над землею Шевченкове слово» : https://www.facebook.com/100309615003373/videos/795372114731208/