Проведено семінар працівників бібліотек Драбівської ОТГ

  • 344

В читальному залі Драбівської Публічної бібліотеки 28 травня 2021 року відбувся семінар працівників бібліотечної системи Драбівської ОТГ .

Відкрила семінар завідуюча Драбівською Публічною бібліотеко Тамара Титаренко, яка акцентувала увагу на тому, що одна із найважливіших соціальних функцій бібліотек в наш час полягає у задоволенні інформаційних потреб користувачів, надання оперативного доступу до інформаційних ресурсів, активному впровадженні бібліотечно-інформаційних послуг.

Консультацію «Публічні бібліотеки та їхня роль у забезпеченні інформаційних потреб населення» надала провідний методист Людмила Ткаченко.

Завідуюча Дитячою бібліотекою Наталія Падалка ознайомила присутніх з питанням: «Соціальні мережі, як засіб реклами бібліотечної діяльності».

Методист дитячої бібліотеки Лілія Троян надала консультацію щодо підготовки та проведення у бібліотеках громади Дня захисту дітей.

В ході семінару розглядалися питання щодо належного відзначення головних державних свят нашої країни – 25-річниці Конституції України, Дня незалежності України та Дня Державного Прапора.

Також провідними бібліотекарами Публічної бібліотеки Галиною Ткаченко, Оксаною Мазур було представлено краєзнавче досьє «Герой бою під Крутами – наш земляк» (до 125-річчя від дня народження Олександра Поповича) та проведено огляд літератури.