Проведено засідання комісії з питань призначення стипендії Драбівської селищної ради обдарованим дітям громади

  • 398

Фото без опису

Відповідно до рішення сесії Драбівської селищної ради від 21.05.2021 №  9-10/VIII «Про заснування стипендії Драбівської селищної ради обдарованим дітям громади» стипендія Драбівської селищної ради обдарованим дітям громади призначається з метою створення умов для виховання творчої еліти, активізації потенційних пізнавальних можливостей дітей, за особисті заслуги у навчальній, науково-дослідницькій, літературно-мистецькій, художньо-естетичній, образотворчій, музичній, спортивній діяльності.

Кандидатами на призначення стипендії можуть бути діти, які навчаються у закладах освіти, культури, спорту територіальної громади віком від 8 до 18 років та мають у відповідних сферах значні досягнення.

Діти, які є стипендіатами іншого рівня (всеукраїнського, міжнародного, обласного), нагороджені стипендіями Президента України, Кабінету Міністрів України або встановленими благодійними фондами, приватними особами, підприємствами та організаціями (інші грошові винагороди), не можуть бути кандидатами на нагородження стипендією.

Згідно з наданими закладами освіти і спорту клопотаннями членами комісії розглянуто документи та рекомендовано призначити у 2021 році стипендії 36 дітям громади.