Оздоровлення дітей Драбівської  громади у 2021 році триває

  • 537

 

Фото без описуЗ метою належного проведення оздоровчої кампанії Драбівською селищною радою здійснюються відповідні заходи, націлені на практичну реалізацію права кожної дитини на оздоровлення та відпочинок. Першочерговим завданням громади є максимальне охоплення оздоровчими та відпочинковими послугами дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», наказу Міністерства соціальної політики України від 02 червня 2020 року №358 «Про затвердження положення про порядок направлення дітей для оздоровлення та відпочинку до державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» за рахунок бюджетних коштів», наказу Міністерства соціальної політики України від 02 червня 2020 року №359 «Про затвердження положення про порядок направлення дітей для оздоровлення та відпочинку до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» за рахунок бюджетних коштів» та обласної програми..

Упродовж червня громаді вдалося оздоровити 21 дитину, з них 12 дітей пільгових категорій. Усього послугами оздоровлення та відпочинку у 2021 році заплановано охопити 71 дитину віком від 7 до 18 років. 

На сьогодні на оздоровлення до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» у Києві направлено 2 дітей, Українського дитячого центру «Молода гвардія» в Одеській області – 4 дітей, до Дитячого закладу санаторного типу «Таврія» в Скадовську – 3 дітей. Крім того, до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку області направлено 12 дітей.

Оздоровча кампанія не завершується із завершенням літа, а триватиме до кінця 2021 року.