До уваги учасників бойових дій АТО/ООС !

  • 302


Відділ соціального захисту та охорони здоров’я Драбівської селищної ради здійснює заходи щодо забезпечення санаторно- курортним оздоровленням учасників АТО, сімей Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців – добровольців.  

З цією метою депутатами селищної ради внесено зміни до програми соціального захисту жителів Драбівської територіальної громади "Турбота" на 2021 рік. 

Оздоровлення  здійснюється за рахунок селищного бюджету на умовах співфінансування з обласного бюджету на виконання обласної комплексної програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції, родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців – добровольців на 2018-2022 роки.

Відділ соціального захисту та охорони здоров’я звертається до учасників АТО, які бажають оздоровитися, з проханням звернутися із заявою для проходження санаторно-курортного лікування в у ПрАТ «Санаторій «Мошногір’я»    м. Черкаси. Термін лікування – 21 день.

До заяви додаються:

 1) медична довідка форми 070/О;

2) паспорт;

3) ідентифікаційний код;

4) посвідчення учасника бойових дій;

5) довідка про безпосередню участь в АТО.

За додатковою інформацією та оформленням документів  звертайтеся в відділ соціального захисту  та охорони здоров’я за адресою: вул. Гагаріна, 17 каб. № 205 тел.: 30-4-78.