Перемога у Всеукраїнському онлайн-конкурсі дитячого малюнка  «Я і мої права»

  • 296

Фото без описуНещодавно завершився Всеукраїнський онлайн-конкурс дитячого малюнка «Я і мої права» до 25-річчя Конституції України, що проводився на виконання Указу Президента від 30 березня 2021 р. № 128/2021 «Про відзначення 25-річниці Конституції України» Національною бібліотекою України для дітей, Національною академією образотворчого мистецтва і архітектури, ГО «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей», ТзОВ «Явір-Інвест.» та ТМ KORMIL.

Усього в онлайн-конкурсі взяло участь 1849 дітей-учасників, серед яких і учні Драбівської дитячої школи мистецтв (викл. Перехрест З.А.).

За результатами онлайн-голосування було обрано 25 малюнків, що набрали найбільшу сумарну. кількість уподобань.

Вітаємо фіналістів Драбівської ДШМ:

  • Арсененко Софія, 9 років
  • Євченко Анна, 15 років
  • Криворот Артем, 9 років
  • Перехрест Олександр, 15 років
  • Федорюк Давид, 9 років

За рішенням Почесного журі, до складу якого увійшли Костянтин Чернявський, заступник Голови Національної спілки художників України, декан факультету образотворчого мистецтва та реставрації Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури, заслужений художник України, кандидат мистецтвознавства; Світлана Рудікова, художник-ілюстратор дитячих книг, письменниця, блогер; Катерина Дудник, українська художниця, Член Ізмаїльської спілки художників і молодіжного об’єднання Національної спілки художників України, під час ІІ туру малюнками-переможцями визначено 5 робіт.

Вітаємо з перемогою Криворота Артема 9 років, Федорюка Давида 9 років з спільною роботою «Кожна дитина має право: на сім'ю, відпочинок, освіту», вони абсолютні переможці!!!

 

Щирі вітання Переможцям та фіналістам!