Відзначили найуспішніших спортсменів громади

  • 295

В Золотоніській райдержадміністрації привітали найкращих спортсменів району напередодні Дня фізичної культури і спорту привітали найуспішніших спортсменів та ветеранів спортивної ниви.

Фото без опису

За особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту району та з нагоди  Дня фізичної культури і спорту в Україні почесними грамотами Золотоніської районної державної адміністрації та Золотоніської районної ради нагороджені й спортсмени Драбівської громади Калач Ігор та Крицький Максим.

КАЛАЧ Ігор Миколайович, тренер-викладач ДЮСШ «Слов’яни», під керівництвом якого 2021 році дитяча футбольна команда брала участь в обласній  дитячій лізі з футболу серед  команд  дитячо-юнацьких спортивних шкіл та посіла І місце в підгрупі 2006-2007 р.н. і за результатами  ігор увійшла в 6 кращих команд області серед ДЮСШ. А також Ігор Миколайович впевнено веде до перемоги Драбівську футбольну команду «Славутич», яка наразі бере участь у Чемпіонаті Золотоніського району з футболу.

Фото без опису

КРИЦЬКИЙ Максим вихованець ДЮСШ «Слов’яни», який у 2021 році став срібним призером Чемпіонату області та відкритого чемпіонату  ГО ВФСТ «Колос» серед юнаків, дівчат, чоловіків та жінок пам’яті А.П. Усенка  та виконав нормативні вимоги Єдиної спортивної класифікації України - Кандидата в майстри спорту.