Інформація урок історичної пам’яті «Пам’ятаймо нашу історію» (до Дня визволення Драбівщини від нацизму у Другій Світовій війні)

  • 373

Фото без опису

З кожним роком все далі і далі відходять в історію події Другої Світової війни. Але все яскравіше і зриміше перед кожним з нас постає велич подвигу нашого народу. Масовий героїзм воїнів навіки увійшов у бойовий літопис. Він викарбуваний у граніті численних пам’ятників, меморіалів, зафіксованих у експонатах Національного музею історії України у Другій Світовій війні, у Книзі Пам’яті України.

22 вересня Драбівщина  відзначає 78 річницю визволення від нацизму у Другій світовій війні. Але до цього дня потрібно було пройти кілометри шляху, спочатку відступаючи, залишаючи наші краї, але потім з новими силами, зібравшись кинутися на ворога знову і вже гнати їх до кордону не зупиняючись.

Для ознайомлення з бойовими діями за визволення Драбівщини,  на прикладі історичних фактів  та фактів про воїнів – визволителів, наших славних земляків працівниками дитячої бібліотеки проведений  урок  історичної  пам’яті «Пам’ятаймо нашу історію». Також користувачі – діти розглянули книжкову  виставку «Є в пам’яті миттєвості війни».

Фото без опису