Звіт про проведення олімпійського тижня у  Драбівському навчально – виховному комплексі «Заклад загальної середньої освіти I – III ступенів імені С.В.Васильченка – гімназія»

  • 2018

 

  З  6.09 по 10.09  в школі проводився Тиждень фізкультури і спорту.

Щороку традиційно в Драбівському НВК проводиться Олімпійський тиждень.

Мета Олімпійського тижня - навчити школярів цінувати власне здоров’я, виховувати в них потребу в постійній руховій активності, у зміцненні здоров’я, залучити до активних занять фізичною культурою та спортом у школі.

Для учнів проведено:

 1. Олімпійський урок в усіх класах. Відбулися  бесіди про олімпійські види спорту та історію виникнення олімпійських ігор.

 2. Естафети «Веселі старти» (для учнів 1-4 класів). Ці змагання для молодших школярів, участь у якому завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів.  

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

  3. Вчителями фізичної культури Коломійцем Олександром Олександровичем, Калачем Ігорем Миколайовичем, Ситником Валерієм Васильовичем проведено онлайн показ презентації Олімпійські ігри в Токіо. Організовано естафети та фізкультурні конкурси серед учнів 5-11 класів.

    4. Педагогом – організатором Смірновою Ніною Олександрівною проведено квест «У пошуках олімпійського вогню».

Фото без опису  Фото без опису

       В кінці тижня відбулися підсумки набутих знань про олімпійський рух, закріпили все на практиці, активно змагались та веселились.   

Усі учні задоволені активними вправами, змаганнями, конкурсами.

В здоровому тілі, здоровий дух.