Звіт про проведення олімпійського тижня у  Драбівському навчально – виховному комплексі «Заклад загальної середньої освіти I – III ступенів імені С.В.Васильченка – гімназія»

  • 1809

 

  З  6.09 по 10.09  в школі проводився Тиждень фізкультури і спорту.

Щороку традиційно в Драбівському НВК проводиться Олімпійський тиждень.

Мета Олімпійського тижня - навчити школярів цінувати власне здоров’я, виховувати в них потребу в постійній руховій активності, у зміцненні здоров’я, залучити до активних занять фізичною культурою та спортом у школі.

Для учнів проведено:

 1. Олімпійський урок в усіх класах. Відбулися  бесіди про олімпійські види спорту та історію виникнення олімпійських ігор.

 2. Естафети «Веселі старти» (для учнів 1-4 класів). Ці змагання для молодших школярів, участь у якому завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів.  

  

  

  3. Вчителями фізичної культури Коломійцем Олександром Олександровичем, Калачем Ігорем Миколайовичем, Ситником Валерієм Васильовичем проведено онлайн показ презентації Олімпійські ігри в Токіо. Організовано естафети та фізкультурні конкурси серед учнів 5-11 класів.

    4. Педагогом – організатором Смірновою Ніною Олександрівною проведено квест «У пошуках олімпійського вогню».

  

       В кінці тижня відбулися підсумки набутих знань про олімпійський рух, закріпили все на практиці, активно змагались та веселились.   

Усі учні задоволені активними вправами, змаганнями, конкурсами.

В здоровому тілі, здоровий дух.