Рішення 19 сесії селищної ради від 19.11.2021

  • 658

Фото без опису

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

РІШЕННЯ

1. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельної ділянки в приватну власність

2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність

 

3. Про внесення змін до рішення селищної ради від 24.12.2020 № 3-2/VІІІ «Про бюджет Драбівської селищної територіальної громади на 2021 рік»

 

4. Про надання повноважень щодо самопредставництва Драбівської селищної ради та виконавчого комітету Драбівської селищної ради у судах без додаткового уповноваження (довіреності)

 

5. Про затвердження проектної документації за проектом «Технічне переоснащення системи газопостачання (заміна котлів) в теплогенераторній Закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с.Золотоношка Драбівської селищної ради Черкаської області по вул. Шевченка, 34 в с.Золотоношка Черкаської області»