Свято до дня Святого Миколая

  • 750

 

Фото без опису

В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали їх покровителем і заступником. Тож саме вони найбільше чекають на це свято.

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» спільно з Центром дитячої та юнацької творчості Драбівської селищної ради провели веселе свято з конкурсами, майстер класами та дитячими номерами до дня Святого Миколая для дітей з особливими освітніми потребами.

Привітав дітей та їх батьків заступник селищного голови Рудченко Зореслав Анатолійович.

Позитивні враження та радісні емоції переповнювали серця дітлахів та їх батьків. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту. Усі дітки отримали подарунки та солодощі.