Вітаємо з перемогою в обласному конкурсі «Добра листівка»

  • 199

 

Семирічна Моісєєва Єва -учениця Драбівської дитячої школи мистецтв (викл.Перехрест З.А.) отримала перемогу в обласному конкурсі «Добра листівка»!!!

Єва одержала комплект із п’ятдесяти листівок із відтворенням власного малюнка та подарунок від Черкаської обласної бібліотеки для дітей.

Церемонія нагородження відбулася 17.12. 2021року в книгозбірні обласної бібліотеки в м. Черкаси напередодні Дня святого Миколая в межах святково-розважальної програми «Я святому Миколаю три бажання загадаю».

Учасникам змагання, що проходило до Всеукраїнського дня бібліотек довелося неабияк попрацювати для перемоги. Вони мали створити не лише яскравий, незвичний і переконливий малюнок, що надихає на читання, а й вигадати до нього мотиваційний слоган. Чимало юних художників гідно впоралося із завданням, тож журі довелося посперечатися.

Директор Черкаської обласної бібліотеки для дітей Лідія Ушакова подякувала лауреатам за участь і чудові роботи, поспілкувалася з ними й дала можливість поділитися з однолітками власним ставленням до літератури та мистецтва.

Гідним обрамленням церемонії нагородження стала святково-розважальна програма. Врученню призів передувала вікторина й інші інтелектуальні ігри до Дня святого Миколая.

Фото без опису       Фото без опису