Проведено нараду директорів закладів дошкільної освіти громади

  • 637

10 січня 2022 року проведено нараду з директорами закладів дошкільної освіти комунальної власності територіальної громади щодо діяльності закладів освіти у 2022 році.

Фото без опису

Начальником відділу освіти Людмилою Рудик проаналізовано стан та шляхи удосконалення управлінської діяльності та автономії закладів освіти.

Про джерела фінансування суб’єктів освітньої діяльності відповідно до законодавства проінформувала економіст централізованої бухгалтерії відділу освіти Кравцова Г.Я.

Головним бухгалтером відділу освіти селищної ради Діхтяренко Н.І. висвітлено питання щодо порядку організації харчування в закладах загальної середньої освіти комунальної власності Драбівської територіальної громади; акцентовано увагу присутніх на окремих положеннях постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2019 № 305.

Баштан В.П., головний спеціаліст відділу освіти, зупинився на питаннях споживання енергоносіїв, а також повідомив про особливості ліцензування закладів освіти.

Директором комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Прядко Л.С. акцентовано увагу присутніх на важливості вивчення педагогічного досвіду та організації підвищення кваліфікації у 2022 році.

Головним спеціалістом відділу освіти Петренком Ю.І. зосереджено увагу на поданні статистичної звітності з питань діяльності закладів дошкільної освіти станом на 01.01.2022 ( згідно з графіком).

Фото без опису