Вручили сертифікати на отримання стипендії Драбівської селищної ради обдарованим дітям громади

  • 1867

11 січня 2022 року в читальному залі публічної бібліотеки Драбівської селищної ради відбувся надзвичайно творчий теплий захід, в ході якого відзначили та вручили сертифікати на отримання стипендії Драбівської селищної ради, обдарованим дітям нашої громади. Почесну місію нагородження виконала голова громади Світлана Орел.

 

Відповідно до розпорядження голови Драбівської селищної ради від 17.12.2021 року № 153-р «Про призначення стипендії Драбівської селищної ради обдарованим дітям громади» призначено стипендію дітям, які навчаються у закладах освіти, культури, спорту Драбівської громади та досягли відповідних результатів у галузі культури та мистецтва, у сфері фізичної культури і спорту.

Цьогоріч стипендії отримали Стадник Вікторія, Арсененко Софія, Боярчук Анна, Вакуленко Дар’я, Магдич Дарина, Шемігон Марія, Криворот Артем, Лисогір Златослава, Радченко Руслан – учні Драбівської дитячої школи мистецтв; Мехеда Єва,  Параніна Маргарита, Петренко Лілія, Десятник Карина, Черненко Максим - вихованці дитячо-юнацької спортивної школи «Слов’яни»; Хміль Дарина - вихованка Центру дитячої та юнацької творчості Драбівської селищної ради.

Пролунали щирі слова вдячності батькам, викладачам і тренерам, які не тільки навчають, підтримують та тренують, а і кожного дня вкладають у своїх вихованців частинку своєї душі. Саме завдяки професіоналізму Моісєєва Василя Васильовича, Петренко Тетяни Петрівни, Перехрест Зореслави Анатоліївни, Кукси Ігоря Олексійовича, Кириченко Галини Сергіївни, Конюшенко Надії Анатоліївни ми змогли отримати блискучий результат наших юних дарувань.

Є думка, що кожна людина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де воно краще проросте. Переконані, що наша талановита молодь вплете у національний вінок цвіт свого таланту.

І який же творчий захід без самої творчості? Своє мистецтво присутнім подарували учні Драбівської школи мистецтв  Діана Власенко, Злата Лісогір, Аня Боярчук, Марія Шемігон та Єва Мехеда.

Ми щиро бажаємо нашим зірочкам подальших успіхів, щоб обраний життєвий шлях був радісним і світлим. Бажаємо щоб ця нагорода була поштовхом і стимулом для подальших звершень на мистецькій і спортивній ниві.