Сертифікація педагогічних працівників

  • 202

Сертифікація педагогічних працівників — це зовнішнє незалежне оцінювання з професійних компетентностей педагогічного працівника, шляхом вивчення  практичного досвіду роботи.

Сертифікація педагогічних працівників - досить відповідальний крок для учителя, адже вона допомагає виявити кращих вчителів – професіоналів та агентів змін у освіті, які готові поширювати свій досвід.

У 2022 році в сертифікації зможуть взяти участь до 2500 учителів початкових класів. Міністерство освіти і науки  своїм  наказом № 3 від 04.01.2022 «Про деякі питання проведення сертифікації в 2022 році» визначило, що упродовж 4?17 квітня 2022 року включно триватиме реєстрація для проходження сертифікації.

У 2021 році успішно пройшла три етапи Сертифікації-2021 вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти імені двічі Героя Радянського Союзу І.Н.Степаненка с.Нехайки Драбівської селищної ради Клочко Раїса Василівна.

Фото без опису20 січня 2022 року вона поділилася своїм досвідом участі у сертифікації відповідно до професійного стандарту «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти» з керівниками закладів освіти та педагогічними працівниками територіальної громади.

Вітаємо Клочко Р.В. з успішним проходженням сертифікації і зичимо   міцного здоров’я, невичерпної енергії й оптимізму, творчого пошуку, здійснення всіх мрій і задумів.