Відбувся традиційний турнір з волейболу присвячений двічі Герою Радянського Союзу І.Н. Степаненку, учасникам бойових дій на території інших держав воїнам-інтернаціоналістам

  • 311

З метою популяризації  волейболу, як ігрового виду спорту, залучення  різних верств населення до систематичних занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя та патріотичного виховання молоді  19 лютого на базі закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені двічі Героя Радянського Союзу  І.Н. Степаненка с. Нехайки проведено турніру з волейболу, присвяченого двічі Герою Радянського Союзу І.Н. Степаненку, учасникам бойових дій на території інших держав воїнам-інтернаціоналістам.

Фото без опису

Участь у волейбольному турнірі приймали 5 команд: 2 команди села Нехайки, команди сіл Золотоношка, Драбове-Брятинське та волейбольна команда села Бирлівка Шрамківської громади.   

На заході були присутні заступник селищного голови Зореслав Рудченко, старости сіл Нехайки та Драбове-Барятинське, директор Нехайківського закладу загальної середньої освіти та любителі волейболу.

Головний суддя змагань Шило Віктор Олександрович.

Розпочався турнір із хвилини  мовчання в знак вшанування подвигу тих, хто віддав своє життя, увійшовши в безсмертя. Учні закладу освіти поклали квіти до бюста Героя-земляка І.Н. Степаненку та пам’ятної дошки воїнам-інтернаціоналістам і Нехайківському історико-краєзнавчому музеї.

Турнір був цікавим та не простим. Спортсменів переповнювала жага до перемоги. За результатами турніру перемогу здобули:

І місце - команда с. Бирлівки Шрамківської громади;

ІІ місце - молодіжна команда с. Нехайки;

ІІІ місце - команда с. Золотоношки.

Привітав переможців заступник голови Драбівської селищної ради Зореслав Рудченко. Подякував за любов до спорту, пропаганду здорового способу життя, побажав усім спортсменам міцного здоров’я, удачі, наполегливості, наснаги та подальших перемог!