До уваги учасників ЗНО

  • 190

До уваги учасників ЗНО

Фото без опису

 

До уваги учасників ЗНО

У 2022 році вступники до закладів вищої освіти, які  складатимуть національний мультипредметний тест з української мови, математики й історії України, працюватимуть з онлайновим сервісом тестування.

Тестування відбуватиметься в тимчасових екзаменаційних центрах. Старший інструктор в аудиторії видасть  індивідуальну картку учасника тестування, де буде вказано логін і пароль.

Учасникам будуть запропоновані три вкладки: «Іспит», «Довідкові матеріали» та «Інструкція». «Довідкові матеріали» – це формули й таблиці, які знадобляться під час виконання завдань з математики. «Інструкція» містить інформацію щодо роботи із сервісом і процедури проходження тесту. На  столі також лежатиме аркуш паперу для чернетки.

На виконання всього  мультитеста відведено 120 хвилин. Назви блоків буде зазначено над завданнями. Роботу можна розпочинати з будь-якого блока. А розподіляти час на  виконання кожного з них треба самостійно.

Під час тестування можна  повертатися до будь-якого завдання, виконувати його або виправляти вже надану відповідь і заново зберігати її. Сервіс зарахує тільки збережені відповіді.

Докладніше: http://osvita.ua/test/advice/86883/