Підведено підсумки участі загальноосвітніх шкіл та позашкільних закладів освіти Черкаської області в обласному етапі Всеукраїнської акції «Турбота молоді тобі, Україно»

  • 196

    Дана трудова акція проходить щорічно з метою благоустрою територій, закладання та створення на території навчальних закладів газонів, квітників, також формування екологічної культури особистості та відповідальності за збереження природного середовища, покращення зовнішнього озеленення навчальних закладів.

   На обласний етап конкурсу було подано 85 робіт з усієї Черкаської області. Комунальним закладом «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» (наказ № 8 від 07.10.2022) визначено переможців обласного етапу за номінаціями, передбаченими умовами проведення.

ІІІ МІСЦЕ -  номінація «Плекаємо сад» отримав  вихованець гуртка «Любителі природи» Центру дитячої та юнацької творчості Драбівської селищної ради Олефіренко Дмитро, керівник гуртка -Осадча Оксана Миколаївна.

     Вітаємо з перемогою! Бажаємо нових успіхів та звершень!

КЗ "Станція юних натуралістів" Рівненської обласної ради -  #підсумки_конкурсів_СЮН І місце - Кондрашина Борислава, учениця 7-СГ класу  Дубровицького навчальновиховного комплексу «Ліцей-школа» Рівненської  області. Тема: «Вплив удобрення і позакореневого ...