«Війна за СВІЙ шлях»

  • 150

«Війна за СВІЙ шлях» 

   З метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, пошуку та розкриття юних талантів, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності бути захисником України, брати участь у суспільному і культурному житті країни, подальшого розвитку форм і методів національно-патріотичного виховання, реального розвитку соціальної згуртованості суб’єктів освітнього процесу Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді організував проведення Всеукраїнського конкурсу на написання есе «Війна за СВІЙ шлях» (дитячий погляд).

  До написання робіт долучилися 10 дітей Драбівської громади: Вакуленко Артем, Вакуленко Дарія (ЦДЮТ ДСР), Просяник Максим, Шемігон Марія, Лисаченко Владислава, Білоус Анна, Івануса Оксана, Шарвішиде Луіза (ЗЗСО смт.Драбів), Чала Вікторія, Денисенко Анастасія (ЗЗСО с. Драбово – Барятинське), есе підготували в рукописному та електронному вигляді.

   Події сьогодення вплинули на кожний погляд учасника конкурсу, вони подорослішали, змужніли не по рокам і ще раз довели, що в Україні зростають справжні патріоти.

   Кращі роботи, виконані з дотриманням вимог організаторів Всеукраїнського конкурсу есе «Війна за СВІЙ шлях» передано до участі в обласному етапі.  

   Бажаємо перемоги учасникам конкурсу. ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

konkurs_esse copy