Збір речей, що були у вжитку: долучаймось до благодійної справи!

  • 402

   

 Дуже часто, перебираючи свій гардероб, кожен з нас знаходить багато непотрібних речей, які стали не модними, тісними чи широкими і, здебільшого, просто не знає куди їх подіти. Та ж сама проблема з взуттям, дитячим одягом, іграшками, дитячими візочками, старими меблями.                                         

Більшість, стикаючись з проблемою речей, що була у використанні, вирішує її просто і кардинально: пакує  добро в мішки та викидає у сміття, бо нема часу ні возитися з ним, ні відвозити кудись.  А тим часом є  чимало людей, що їх потрубують, ті, яким цей домашній скарб став би у нагоді. 

На жаль, зараз рідко знайдеш людину, котра згодиться безкорисливо допомогти іншим. Але завжди слід пам’ятати, що зроблена добра справа, навіть незначна, окриляє і душевно збагачує.

Долучитися до такої благодійної справи та приносити речі можна просто до  Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради», який знаходиться за адресою:  смт.  Драбів,  вул. Центральна, 69, кб. 401, 421.

Графік роботи закладу: понеділок - четвер 08:00-17:15, п'ятниця 08:00-16:00.

Важливо, щоб одяг був у гарному стані і його могли використовувати інші люди. Ці речі передаються сиротам, переселенцям, людям з інвалідністю, багатодітнім та малозабезпеченим сім’ям з дітьми.

Памятаймо! Кожен з нас може підтримати  таприєднатися до такої  необхідної  ініціативи, приділити увагу тим, хто найбільше її потребує.