До уваги осіб з інвалідністю!

  • 623

 

 У селі Лютіж Вишгородського району Київської області в мальовничій лісопарковій місцевості поблизу Київського водосховища  розташований «Всеукраїнський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю», який запрошує осіб з інвалідністю на комплексну реабілітацію, що включає послуги з соціальної, фізичної, психологічної, трудової (за окремими видами робіт) реабілітації та медичного супроводу.

   Особи з інвалідністю можуть отримати послуги з комплексної реабілітації один раз на рік, терміном до 60 календарних днів.

Також в цьому закладі для відповідної категорії осіб проводиться професійне навчання за професіями: «Перукар», «Бджоляр», «Вишивальник», «Манікюрник», «Взуттьовик з ремонту взуття», «Оператор комп’ютерного набору», «Секретар керівника», «Слюсар з ремонту автомобілів» та «Швачка».

    На комплексну реабілітацію до Центру приймаються громадяни України із числа осіб з інвалідність віком від 18 років , які мають 1-3 групу інвалідності за направленням органу соціального захисту населення за місцем проживання.

Професійне навчання, заходи з соціальної, психологічної, фізичної реабілітації, медичне спостереження, а також харчування та комфортне проживання здійснюється для слухачів безкоштовно.

    Додатково інформацію можна отримати у відділі соціального захисту та охорони здоров’я Драбівської селищної ради  (смт. Драбів, вул. Центральна, 69) або за телефоном Центру    (04596) 40-010.

 

Фото без опису

 

Про комплексну реабілітацію осіб з інвалідністю | Немішаївська селищна рада