Про нарахування житлових субсидій у лютому 2021 року

  • 336

https://bmr.gov.ua/uploads/tx_news/ZHitlovi_sub_26.01_01.jpg

       Громадяни отримали за січень 2021 року житлову субсидію, розраховану виходячи із ціни на природний газ в розмірі 9,90 грн. за 1 куб.метр.

       Фактично газопостачальними підприємствами нараховано громадянам оплату за спожиті послуги за січень 2021 року виходячи із граничної ціни на природний газ в розмірі 6,99 грн. за 1 куб.метр.

        У зв’язку із зміною ціни на природний газ управлінням соціального захисту населення Золотоніської районної державної адміністрації проведено перерахунок розміру субсидій за січень 2021 року жителям  Драбівської, Великохутірської   та  Шрамківської  територіальних громад. За результатом перерахунку зменшено розмір житлової субсидії на 4 млн. 145 тис.грн.

        Основна сума надміру виплачених коштів за січень утримана під час нарахування субсидій за лютий 2021 року та повернута до державного бюджету. Залишок переплати буде утримано з нарахувань субсидії за березень, квітень 2021 року.

         Загальна сума нарахованих житлових субсидій за лютий 2021 року складає 6 млн. 738 тис. грн.

         Інформацію щодо нового розміру житлових субсидій можна дізнатися:

           - за даними Єдиного державного реєстру отримувачів субсидій Міністерства соціальної політики за адресою: subsidii.ioc.gov.ua (після оновлення даних);

          - безпосередньо звернувшись до управління соціального захисту населення Золотоніської   районної  державної адміністрації  за адресою:  

         смт Драбів,  вул. Центральна , 65 (щоп’ятниці  з 8 до 16 год.)