В громаді затверджено план заходів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи

  • 1214

Фото без опису

З метою належного вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та постраждалих від її наслідків, з нагоди 35-роковин Чорнобильської катастрофи, на виконання Указу Президента №556/2020 "Про невідкладні заходи щодо забезпечення екологічної безпеки та підготовку заходів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи" в Драбівській громаді рішенням виконавчого комітету селищної ради затверджено план заходів з нагоди 35-х роковин Чорнобильської катастрофи.

 В рамках проведення заходів, зокрема, будуть проведені зустрічі, засідання за «круглим столом» та інші заходи з ліквідаторами аварії та постраждалими особами і сім’ями, які втратили годувальників внаслідок Чорнобильської катастрофи.

      У навчальних закладах та закладах культури громади за участі ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС відбудуться виховні години, бесіди, уроки мужності та перегляди фільмів.

      Оглядові та  тематичні екскурсії до Дня  Чорнобильської трагедії відбудуться в Драбівському  краєзнавчому музеї.

    В ці дні відбудуться  спеціальні богослужіння та панахиди за жертвами Чорнобильської трагедії, а 26 квітня – мітинг-реквієм біля пам’ятного знаку героям - чорнобильцям.