До уваги користувачів скрапленого газу, твердого та рідкого пічного палива !

  • 622

Фото без опису

Станом на 16.03.2021 до відділу "Центр надання адміністративних послуг" Драбівської селищної ради подано 102 заяви на отримання субсидій для придбання скрапленого газу, твердого, рідкого пічного палива, які передано на опрацювання до управління соціального захисту населення Золотоніської районної державної адміністрації.

Призначення цієї субсидій починається після щорічного затвердження норм забезпечення  населення  скрапленим  газом,  твердим та рідким  пічним  побутовим  паливом, які визначаються Кабінетом Міністрів України, які на 2021 рік ще не затверджено.

Довідково: Субсидія  для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного палива  призначається один раз на календарний рік за особистим зверненням громадян, при цьому субсидія  на  оплату  житлово-комунальних  послуг розраховується з місяця звернення за її призначенням до кінця поточного року. За   бажанням   громадян субсидія готівкою виплачується відділеннями поштового зв'язку чи перераховується  на їх  рахунок  в  банківській  установі.