Соціальний центр громадських організацій знову скликає друзів

  • 558

Фото без опису

Після певного затишшя, обумовленого карантинними обмеженнями, 12 травня теплим, щирим святом з нагоди Дня Матері відновив свою роботу соціальний центр громадських організацій Драбівської громади.

  Громадська організація ветеранів, за сприяння Драбівської селищної ради,  запросила на зустріч матерів, яким присвоєно почесне звання "Мати - Героїня", багатодітних матерів із населених пунктів нашої громади.

  Щирі слова привітань берегиням сімейного вогнища висловила Драбівський селищний голова Світлана Орел, яка привітала присутніх з святом, побажала  міцного здоров’я, сімейного затишку і благополуччя.           

  "Мама дарує не лише життя, але наповнює серце любов’ю і добротою. На світі немає нічого вищого за доброту і самовідданість матері.    Спасибі вам за ваше материнство, за вашу любов і ласку," – зауважила очільниця громади.

   На честь матерів звучали привітання голів первинних ветеранських організацій, в яких зазначалося визнання їх материнської наполегливої і кропіткої праці та любові, які вони вкладають у виховання своїх дітей, не шкодуючи здоров’я, часу та переживань.

 Неймовірні хвилини насолоди зворушливої української пісні подарував присутнім народний жіночий вокальний ансамбль ветеранів праці "Журавка",  учасниці якої самі є прикладом материнського натхнення та любові до життя.

 Під час проведення заходу голова ветеранських організацій громади, Валентина Крокосенко також привітала  жінок, які є взірцем у вихованні дітей,  зі святом, вручила  подарунки  та квіти.

 Присутні на святі висловили вдячність Галині Обрусній, інспектору з дозвіллєвої діяльності відділу соціального захисту та охорони здоров’я Драбівської селищної ради, Валентині Крокосенко,  інспектору по роботі з ветеранами відділу соціального захисту та охорони здоров’я Драбівської селищної ради за організацію заходу.

     Довідково:

  У соціальному центрі громадських організацій мають змогу здійснювати свою статутну діяльність громадські організації ветеранів, воїнів-інтернаціоналістів, чорнобильців, учасників АТО, осіб з інвалідністю.

 Для реалізації проектів громадських організацій щодо соціальної підтримки найбільш вразливих верств населення громади у 2021 році селищною радою виділено близько 100 тис. грн.