Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – проекту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2022 рік»

  • 507

 

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2022 рік».

Проект розроблений виконавчим комітетом Драбівської селищної ради.

        Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу проекту рішення Драбівської селищної ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2022 рік» розміщено на офіційному сайті Драбівської громади https://drabivska-gromada.gov.ua у розділі «Регуляторна діяльність».

       Зауваження і пропозиції до Проекту рішення Драбівської селищної ради приймаються в письмовому або електронному вигляді протягом одного календарного місяця з дня його опублікування на адресу виконавчого комітету Драбівської селищної ради: вул. Центральна, 69, смт. Драбів,   Черкаська область, Драбівський район, 19801. 

e-mail:  drabiv19800@ukr.net

тел. 04738-30-5-84