Відбулося свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

  • 311

Сьогодні відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє.  

Фото без описуНеймовірне свято для дітей відбулося у Драбівській громаді. На дітей чекали  святковий концерт, розваги, веселі аніматори, ігри, конкурси, ляльки Велетні, шоу мильних бульбашок, батут, надувна гірка та показ мультфільму  у великому залі Центру культури і дозвілля.    

  А також працювали творчі майстерні, де всі бажаючі могли навчитися робити поробки, нанести святковий аквагрим, ознайомитися з роботами вихованців   Дитячої школи мистецтв та  гуртків Центру дитячої та юнацької творчості.

Поліцейським ювенальної превенції  продемонстровано навчальну зброю, спеціальні засоби  та засоби  індивідуального захисту.

В ході святкових заходів показано технічні можливості пожежно-рятувального автомобіля, а також і діти мали змогу відчути себе справжніми рятувальниками.

Весь час  тривала атмосфера свята та радості і, дивлячись на задоволених дітей, ми віримо, що їх чекає щасливе майбутнє.