,,Асамблея інвалідів Драбівщини" привітала ювілярів та іменинників минулого та поточного років

  • 324

Фото без опису,,І у бідного, і в заможного, День народження є у кожного", - це слова з пісенного репертуару Павла Зіброва. А якщо є день народження, то відповідно є й свято. Зазвичай - це свято сімейне. Але відзначають його як в сімейному колі, так і з друзями чи однодумцями.

У громадській організації ,,Асамблея інвалідів Драбівщини" вже стало доброю традицією віншувати своїх спілчан, влаштувавши загальне свято ,,День іменинника". Так було до березня 2020року. А потім сумнозвісний карантин вніс свої корективи, життя в організації ніби зупини- лося на невизначений час. І ось нарешті знову настав довгоочікуваний день! Знову Асамблея зібрала друзів 29 червня 2021 року , щоб привітати як ювілярів, так і просто іменинників минулого та поточного років.

Це було справжнє сімейне свято - свято для людей з обмеженими можливостями , які так чекали його, готували пісенні дарунки своїм друзям, квіти, вітальні листівки.

З вітальним словом звернулися до винуватців торжества Ольга Сотник - голова ГО ,,Асамблея інвалідів Драбівщини", Валентина Крокосенко - голова Драбівської ради ветеранів, Наталія Черненко - головний спеціаліст відділу соціального захисту та охорони здоров'я Драбівської селищної ради.

Від імені селищного голови Світлани Орел вручили іменинникам солодощі до святкового столу.

Змістовну концертну програму приготували наймолодші члени спілки та учасниці ансамблю ветеранів ,,Журавка" Драбівського Центру культури і дозвілля. Теплі слова вітання , обійми, дружні поцілунки, щирі посмішки ,гучні оплески знову наповнили радістю серця всіх присутніх і спонукають до активного життя і до нових зустрічей!