Відбулося засідання робочої групи

  • 971

 

Фото без опису 2 липня під головуванням заступника селищного  голови з питань діяльності виконавчих органів ради Зореслава Рудченка відбулося засідання робочої групи з питань сприяння легалізації заробітної плати і зайнятості населення та збільшення надходження до бюджету Драбівської громади.

 На порядку денному заслухано питання про використання земельних ділянок не за цільовим призначенням. Обговорено результати проведення виїздів робочої групи з метою виявлення фактів використання земельних ділянок зарезервованих під землю історико-культурного призначення та організацію проведення інспекційної компанії з питань виявлення неоформлених трудових відносин у суб’єктів господарювання усіх форм власності та видів господарської діяльності, які мають ризики використання не задекларованої праці та відсутня позитивна динаміка щодо оформлення трудових відносин з найманими працівниками після проведених інформаційних заходів.

 Робочою групою було прийнято рішення продовжити проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед керівників сільськогосподарських підприємств, фермерів та одноосібників стосовно відповідальності за недотримання вимог чинного законодавства у частині декларування доходів.