Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

  • 353

Комісія з питань захисту прав дитини Драбівської селищної ради працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення найкращих інтересів кожної дитини, яка зростає та виховується в сімейному оточенні, реалізації її права на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист.

Так, 05 липня 2021 року, головою Драбівської селищної ради Світланою Орел проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини селищної ради. На порядок денний було винесено 6 питань, серед яких 2 питання про влаштування малолітніх дітей на цілодобове перебування до закладів, які здійснюють інституційний догляд і виховання дітей, про взяття 2 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, під соціальний супровід та 3 питання про  затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, на 2021 рік.

Прийняті рішення дадуть змогу здійснити ряд заходів по забезпеченню державних гарантій і конституційних прав дітей на життя, охорону здоров'я, освіту та соціальний захист.

Фото без опису