Проведено профілактичний рейд «Діти вулиці»

  • 307

Фото без описуЗ метою забезпечення реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, всебічний розвиток та виховання в сімейному оточенні, що ґрунтуються на забезпеченні найкращих інтересів дитини, 16 листопада 2021 року, спеціалістами служби у справах дітей Драбівської селищної ради проведено профілактичний рейд «Діти вулиці» на території  смт Драбів та с. Драбове – Барятинське.

У ході проведення рейду обстежено умови проживання 2 сімей, у яких було зафіксовано факти вчинення насильства в сім’ї, та 2 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Проаналізовано умови проживання, виховання та розвитку дітей. З батьками проведено необхідні консультації та бесіди щодо здорового способу життя, контролю за станом здоров’я дітей, створення належних умов для виховання дітей, виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарних норм в помешканнях та дотримання вимог карантину.

Складено акти обстеження умов проживання родин, надано відповідні рекомендації, вказано терміни щодо усунення недоліків.