Нова послуга КНП "Черкаський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни ЧОР"

  • 334

Фото без описуУ зв’язку  із ситуацією, що склалась в Україні через короновірусну інфекцію, яка вражає всі органи та системи організму, більшість постковідних пацієнтів потребують стаціонарної реабілітації.

Правильно здійснювати моніторинг за станом здоров’я після перенесеної хвороби можуть тільки лікарі. Для цього в КНП ,,Черкаський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни ЧОР’’ з’явилась нова послуга – реабілітація постковідних пацієнтів.

Створені мультидисциплінарні бригади медичних працівників (терапевт, кардіолог, невролог реабілітолог) для проведення індивідуальної реабілітації пацієнта. Після виписки – надається рекомендація.

Громадяни, які перехворіли на ковід-інфекцію і потребують реабілітацію для відновлення працездатності можуть звернутись до КНП ,,Черкаський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни ЧОР’’ за адресою: м. Черкаси вул. Дахнівська Січ,1.

При поступленні на госпіталізацію необхідно мати електронне направлення від сімейного лікаря на медичну  реабілітацію у плановому порядку (код послуги А57001) та негативний тест на короновірусну інфекцію.

Лікування та харчування в госпіталі безкоштовне.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном приймального відділення (0472) 31-10-33