Привітали ювілярку з днем народження

  • 300

Фото без опису

1 грудня 2021 року свою 90-у зиму зустріла ветеран праці, дитина війни, жителька села Михайлівка - ГАННА ЯКІВНА ШВИДКА.

Разом із першим сніжком, гарним настроєм, з подарунками та квітами, за дорученням Драбівського селищного голови Світлани ОРЕЛ, до її оселі завітали поважні гості - керуюча справами Драбівської селищної ради Ольга КРАСОХА,

староста села - Наталія КІРІЧОК, голова Організації ветеранів Драбівської селищної ради - Валентина КРОКОСЕНКО, голова первинної організації ветеранів с.Михайлівка - Василь ДОНЕЦЬ, щоб привітати ювілярку з поважним ювілеєм.

Виконавши почесну місію, ми попросили Ганну Яківну поділитися спогадами про життєвий і трудовий шлях, на що вона охоче погодилась. Розпочала трудову діяльність 17-річною дівчиною нянею у дитячих яслах, а потім працювала і в рільничій ланці, і дояркою, і навіть прицепщиком! А ще варила їсти механізаторам, яким дуже подобались її страви, тож своїми кулінарними рецептами поділилась і з нами. І не просто поділилася, а ще й пригостила щойно приготовленими власноруч смаколиками!

Ганна Яківна випромінює стільки тепла і позитиву, що хочеться побажати, щоб роки і надалі були їй лише в радість, щоб ще не один десяток зим зустрічала так же радісно, як сьогодні!

Многая літа, шановна ювілярко!

Фото без опису    Фото без опису