Святий Миколай про вас пам’ятає!

  • 375

     Фото без опису

В Україні день Святого Миколая є одним з улюблених свят української дітвори, адже, окрім подарунків, він приносить в кожну оселю радість, надію та любов. Напевно, кожна дитина цими днями найбільше чекає Святого Миколая, який щедро дарує кожному віру у здійснення найзаповітніших мрій, закладає в дитячі душі світлі почуття доброти, радості і втіхи.

     Марафон доброти стартував на Черкащині. Його суть проста, але водночас важлива – не лишити без уваги категорійних дітей. Драбівська громада також взяла участь у марафоні доброти.

Фото без описуГолова Драбівської селищної ради Світлана Орел  відвідала дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах,  подарувала малюкам подарунки і солодощі. «Завдання дорослих стати помічниками Святого Миколая, зробити усе можливе для того, щоб кожна дитина у цей день повірила в казку та отримала омріяні подарунки, подарувати тепло й увагу тим діткам, які  найбільше потребують нашої підтримки й турботи», зазначила Світлана Орел.   

  Фото без опису