ДМС запроваджено сервіс для перевірки продовження строку перебування/тимчасового проживання іноземців та ОБГ в Україні

  • 222

Фото без опису

Урядом України затверджено новий Порядок продовження строку перебування та тимчасового проживання, продовження та скорочення строку тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства на території України, яким передбачено проставлення нових відміток про продовження строку перебування та тимчасового проживання у паспортних документах іноземця або особи без громадянства.

Перевірити дійсність зазначених відміток можна за допомогою нового електронного сервісу ДМС – «Перевірка продовження строку перебування/тимчасового проживання».

Для перевірки необхідно здійснити всього кілька кроків:

  1. ввести дані паспортного документа іноземця або особи без громадянства;
  2. ввести № запису, який зазначено на штампі, проставленому в паспортному документі Державною міграційною службою України.

 

У результаті ви отримаєте актуальний статус відмітки, а саме:

  • Продовжено строк перебування до /дата/ - дійсність відмітки ДМС (№ запису на штампі) підтверджено, строк перебування продовжено до зазначеної дати.
  • Продовжено строк тимчасового проживання до /дата/ - дійсність відмітки ДМС (№ запису на штампі) підтверджено, строк тимчасового проживання продовжено до зазначеної дати.
  • Скорочено строк перебування до /дата/ - дійсність відмітки ДМС (№ запису на штампі) підтверджено, строк перебування скорочено до зазначеної дати.
  • Скасовано продовження строку перебування - дійсність відмітки ДМС (№ запису на штампі) підтверджено, строк продовження перебування скасовано.
  • Інформації не знайдено - інформація щодо дійсності відмітки ДМС (№ запису на штампі) не підтверджено.

.