Ефективність функціонування будинку сімейного типу

  • 355

Фото без опису

З метою ефективного функціонування будинку сімейного типу 18 травня 2021 року працівниками  комунального закладу "Центр надання соціальних послуг"  та спеціалістами служби у справах дітей Драбівської селищної ради  відвідано  будинок сімейного типу в селі Нехайки, в якому проживає та виховується 5 дітей з числа дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

В ході зустрічі всім членам родин надано психологічну підтримку. З батьками проведено бесіду щодо виховання дітей та створення належних умов для їх проживання та обговорювалось питання щодо оздоровлення дітей в літній період. Крім того,  зорієнтовано увагу батьків – вихователів про необхідність  проводити профілактично-просвітницьку роботу з вихованцями  з питань здорового способу життя та відповідальної поведінки дітей.

У ході відвідування соціальні працівники провели бесіду з дітьми  щодо можливості отримання у майбутньому професії  та необхідності набуття навичок самообслуговування для самореалізації в суспільстві після вибуття з дитячих будинків сімейного типу.