Соціальні послуги догляду вдома та натуральної допомоги - важливі складові соціальної підтримки громадян

  • 602

Фото без описуЗ метою контролю за якістю надання соціальних послуг догляду вдома  та натуральної допомоги жителям Драбівської територіальної громади, 1 лютого 2022 року завідувачем відділення соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради Іриною Мірошник та соціальним працівником Катериною Селецькою здійснено виїзну перевірку надання послуг у селі Нехайки.

Соціальним робітником відділення Пасікою Ольгою Петрівною охоплено послугами 10 жителів с.Нехайки.

На час перевірки працівник знаходилась на робочому місці. Послуги особам похилого віку надаються в повному обсязі за Державними стандартами згідно індивідуальних планів та договорів, укладених між комунальним закладом та підопічними.

Соціальний робітник забезпечує обслуговуваних всім необхідним: продуктами харчування, промисловими товарами, медикаментами, оплачує комунальні послуги, забезпечує занесення води, надає допомогу в оформленні субсидій і комунальних послуг та надає інші послуги, передбачені індивідуальним планом. 

Працівник відділення соціальної допомоги вдома відповідально, уважно, з повагою ставиться до підопічних, морально підтримує, завжди знаходить спільну мову з ними, допомагає поратися по господарству.

Всі одинокі, яких відвідали перевіряючі, вкотре щиро дякували за своєчасне та якісне надання послуг соціальним робітником.