Контроль за наданням соціальних послуг догляду вдома та натуральної допомоги – запорука якісної та вчасної допомоги отримувачам послуги

  • 349

З метою контролю за якістю надання соціальних послуг догляду вдома та натуральної допомоги жителям нашої громади, 13 січня 2022 року завідувачем відділення соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради Іриною Мірошник та соціальним працівником Катериною Селецькою, здійснено виїзну перевірку надання послуг у смт Драбів.

Соціальним робітником Петренко Любов’ю послугами догляду вдома та натуральної допомоги охоплено 9 жителів смт Драбів, в тому числі 1 особу – інваліда I групи.

На час перевірки соціальний робітник знаходився на робочому місці. Послуги особам похилого віку надавалися в повному обсязі за Державними стандартами згідно індивідуальних планів та договорів, укладених між комунальним закладом та підопічними.

Працівник відділення соціальної допомоги вдома відповідально, уважно, з повагою ставиться до підопічних, морально підтримує, завжди знаходить спільну мову з ними, допомагає поратися по господарству.

Соціальний робітник забезпечує обслуговуваних всім необхідним: продуктами харчування, промисловими товарами, медикаментами, оплачує комунальні послуги, забезпечує занесення води, надає допомогу в оформленні субсидій на квартирну плату і комунальні послуги та надає інші послуги, передбачені індивідуальним планом.