Перевірка роботи соціальних робітників сіл Жорнокльови та Левченкове

  • 1683

 

З метою контролю за якістю надання соціальної послуги догляду вдома жителям Драбівської громади, 25 травня 2021 року завідувачем відділення соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради Іриною Мірошник та соціальним працівником Катериною Селецькою, здійснено виїзну перевірку надання послуг соціальними робітниками села Жорнокльови Костенко Тетяною та села Левченкове Скибою Галиною.

Соціальною послугою догляду вдома охоплено 9 жителів села Левченкове та 11 жителів села Жорнокльови. 

На час перевірки всі соціальні робітники знаходилися на робочому місці. Послуги особам похилого віку надавалися в повному обсязі за Державним стандартом згідно індивідуальних планів та договорів, укладених між комунальним закладом та підопічними.

Соціальні робітники забезпечують обслуговуваних всім необхідним: продуктами харчування, промисловими товарами, медикаментами, оплачують комунальні послуги, забезпечують занесення води, надають допомогу в оформленні субсидій на квартирну плату і комунальні послуги та надають інші послуги, передбачені індивідуальним планом. 

Працівники відділення соціальної допомоги вдома відповідально, уважно, з повагою ставляться до підопічних, морально підтримують, завжди знаходять спільну мову з ними, допомагають поратися по господарству.

Всі одинокі, яких відвідали перевіряючі, щиро дякували за своєчасне та якісне надання послуг соціальними робітниками.