Соціальна послуга догляду вдома - важлива складова підтримки одиноких та одинокопроживаючих громадян!

  • 450

 

Фото без опису

Допоки людина молода і здорова, вона не думає про старість та хвороби, які можливо  будуть дошкуляти їй на схилі життя. І добре, коли літнім людям ще вистачає здоров'я давати собі раду, або про них турбуються рідні та близькі. А якщо немає ні сил, ні рідних? Тоді на допомогу приходять соціальні робітники  відділення соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради.

   16 червня 2021 року завідувачем відділення Іриною Мірошник та соціальним працівником Катериною Селецькою здійснено виїзну перевірку якості надання послуги догляду вдома у с.Білоусівка.

Соціальною послугою догляду вдома охоплено 19 жителів населеного пункту, яких обслуговують два соціальні робітники.

На час перевірки працівники відділення знаходилися на робочому місці. Послуги підопічним надавалися в повному обсязі за Державним стандартом згідно індивідуальних планів та договорів, укладених між комунальним закладом та громадянами.

Соціальні робітники забезпечують обслуговуваних всім необхідним: продуктами харчування, промисловими товарами, медикаментами, оплачують комунальні послуги, забезпечують занесення води, надають допомогу в оформленні субсидій на квартирну плату і комунальні послуги, надають інші послуги, передбачені індивідуальним планом. 

Колектив закладу знає, що їх допомоги щомиті чекають підопічні, яким вони віддають свою любов, доброту і милосердя.

 Вони готові допомогти всім, кого обійшла доля, повернути їм віру у добро, повагу та турботу!

Всі обслуговувані, яких відвідали перевіряючі, щиро дякували за своєчасне та якісне надання послуг соціальними робітниками.