Сім’я - це фундамент будь-якої особистості. Працівники КЗ «Центр надання соціальних послуг» відвідали сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах

  • 392

 

Фото без описуСьогодні працівниками комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради спільно з інспектором з ювенальної превенції сектору превенції Драбівського відділення поліції Золотоніського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області відвідано 9 родин, які опинилися в складних життєвих обставинах в селах Криштопівка, Михайлівка та селищі Драбів. На утриманні зазначених сімей перебувають 24 малолітніх дітей. З батьками проведені профілактичні бесіди щодо мінімізації вживання алкоголю та належного виховання дітей.

Також, дорослим членам родин надані рекомендації щодо профілактики девіантної поведінки в сім’ї та суспільстві, рецидивів порушення прав членів сім’ї у родині, пропагування ідеальної моделі сімейного життя, відповідальності за вчинення домашнього насилля.

Пам’ятаймо, що  сім я в соціальному розумінні - це фундамент будь-якої особистості. Саме в сімї формуються життєві та моральні цінності, ставлення до себе та інших. Проблеми були і є завжди. Але у одних обставини складаються вдаліше, в других - більш драматично. І все ж при бажанні та наполегливості завжди можна знайти правильне рішення.