Покращення якості життя дітей соціально вразливих груп

  • 311

 

На жаль, не кожній дитині у нашій державі щастить народитися у благополучній сім’ї, де надаються всі умови для повноцінного проживання та виховання, тому комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради проводиться активна робота з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах та не в змозі подолати їх самостійно. 

 З метою покращення якості життя дітей соціально вразливих груп працівниками комунального закладу спільно з інспектором з ювенальної превенції сектору превенції Драбівського відділення поліції Золотоніського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області здійснено плановий виїзд в села Бойківщина, Михайлівка, Павлівщина, селища Драбове-Барятинське, Драбів.

Фото без опису

Соціальною роботою охоплено 9 сімей, в яких виховується 19 дітей, де основними проблемами є неналежні умови проживання дітей, відсутність продуктів харчування, сезонного одягу та взуття, зловживання алкоголем дорослими членами родин, асоціальний спосіб життя, малозабезпеченість, низький батьківський потенціал батьків.

З батьками проведено індивідуальні профілактичні бесіди та роз’яснювальну роботу з метою посилення відповідальності за виховання дітей, неналежне виконання батьківських обов’язків відносно дітей або ухилення від їх виконання.

Фото без опису

Перевірені умови проживання дітей, наявність продуктів харчування, консервації, надалася психологічна та юридична допомога.