План заходів з 23 по 29 серпня 2021 року

  • 330

 

 План

 заходів Драбівської селищної ради

з 23 по 29 серпня 2021 року

Дата проведення заходу

Назва заходу

23.08.2021 понеділок    

Урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України.

Встановлення зменшених копій Державного Прапора України на могилах захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України (смт Драбів, с.Білоусівка, с.Драбове-Барятинське, с. Левченкове).

24.08.2021  вівторок

Урочисті заходи  з нагоди 30-річчя Незалежності України. Відкриття парку відпочинку в смт Драбів.

25.08.2021 середа

Майстер-клас до Всеукраїнської акції пам’яті “Сонях” з виготовлення як  елемента одягу стилізованого знаку пам’яті “Сонях”(смт Драбів, Центр дитячої та юнацької творчості).

Секційне заняття для керівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти за участі начальника Управління Державної служби якості освіти в Черкаській області Оксани Компанієць.

26.08.2021 четвер

Прийом, реєстрація та впорядкування документів, які надходять на зберігання, від структурних підрозділів виконавчого комітету, роботу з якими у діловодстві закінчено.

Проходження стажування з питань земельних відносин у Головному управлінні Держегокадастру в Черкаській області.

Участь в обласній серпневій конференції педагогічних працівників  м. Черкаси.

Рейд «Діти вулиці» (с. Михайлівка, смт Драбів).

27.08.2021 п’ятниця

Засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Серпнева конференція працівників освіти Драбівської громади.

Участь в онлайн семінарі: «Екосистема ІС «Вулик», пройдений шлях та перспективи».

28.08.2021  субота

Велопробіг  ветеранів війни- учасників АТО з нагоди Дня вшанування пам’яті захисників України «Вшануємо пам’ять захисників України».

Дні сіл Криштопівка, Бойківщина, Золотоношка.

29.08.2021

неділя

Мітинг до Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Приспущення Державного Прапора України на адміністративних будівлях органів державної влади,  місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій.

Загальнонаціональна хвилина мовчання на знак вшанування пам’яті за захисниками України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Урочисте покладання квітів  до пам’ятників, меморіальних знаків, місць поховань захисників України.

Турнір по футболу між учнями Гельмязівської, Золотоніської, Канівської та Драбівської ДЮСШ (місце проведення смт Драбів).

 

Упродовж тижня

Контроль за строками проходження і виконання документів, а також за відповідністю форм виконання вимогам документів та резолюціям керівництва Драбівської селищної ради.

Проведення інвентаризації об’єктів нерухомого майна, яке розташоване на території громади,  відповідно до протоколу №3 від 14.07.2021 року комісії Черкаської обласної адміністрації з вирішення проблемних питань, пов’язаних з реалізацією державної політики у бюджетній та податковій сфері.

Об’їзд та фотофіксація об’єктів по безхазяйному майну.

Обстеження земельних ділянок в селі Перервинці.

Оформлення (переоформлення) паспортів сміттєзвалищ.

Оцифрування трудових книжок працівників та передача їх до Пенсійного фонду України.

Аналіз та висвітлення роботи селищної ради на офіційному веб сайті селищної ради та на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Фото без опису